Naar Buiten! Minecraft server!

Server IP: minecraft.naarbuiten-lv.nlLeuk!

Vind je Minecraft ook zo leuk? Maar waarom? Je kunt er samen spelen met je vrienden en vriendinnen. Samen bouwen, dingen planten, door de bossen lopen, zwemmen in het meer, met pijl en boog schieten … teveel om op te noemen.

Wedstrijden

Hak, mijn en verzamel dingen. Doe quests en verdien extra spullen om mee te kunnen doen aan onze bouwwedstrijden. In de spawn zie je steeds welke wedstrijd er op dat moment is. Doe mee! En win mooie prijzen!
Win je? Dan kan het zijn dat je helemaal gratis mee mag met een Naar Buiten! uitje. Of misschien win je wel een andere leuke prijs, zoals bijvoorbeeld een Naar Buiten! voetbal, een verrekijkertje of een compas. Hiermee kun je lekker buiten gaan spelen?

Kom Naar Buiten!

Maar weet je dat je dat alles ook buiten kunt doen? Rondom je huis of met andere samen ergens anders in de stad waar je woont. Misschien weet je niet hoe dat moet in het echt? Of weet je dat wel, maar wil het wel eens proberen? Wij dagen je uit! Breng Minecraft Naar Buiten!
Met de Klas

Soms zijn er zelfs wedstrijden waar je met je hele klas aan deel kunt nemen. Of bouw met je voetbalteam? Of gewoon met een clubje vrienden en vriendinnen. Je kunt dan ook met zijn allen wat winnen.


Naar Buiten!

Ga vooral buiten kijken en spelen. Kijk hoe alles er in de echte wereld uit ziet! Dan word je een betere bouwer. Ook brengt het je op ideeën, die je dan weer kunt gebruiken in je bouwwerken.

Kennisbank

Hier vind je meer informatie en andere nuttige dingen over de Naar Buiten! Minecraft server!.

Klik hier!